Pianostemmer Breda

Bent u op zoek naar een pianostemmer in Breda?

Heeft u net een nieuwe piano of juist een oude vleugel? Uiteraard wilt u dat deze iedere dag weer mooi klinkt. Het advies is om uw piano of vleugel 1 of 2 keer per jaar te laten stemmen. Wilt u uw piano of vleugel laten stemmen in de regio Breda? Met een grote klantenkring in de regio Breda is uw piano of vleugel op korte termijn gestemd. Afspraken kunnen vaak nog in dezelfde week worden ingepland.

Service die verder gaat dan alleen pianostemmen

Uw piano of vleugel wordt niet alleen perfect gestemd, kleine reparaties worden altijd kosteloos uitgevoerd en indien nodig wordt het mechaniek afgeregeld.  Zo wordt uw instrument niet alleen gestemd maar in topconditie gehouden.

Kosten pianostemmen?

Wat kost pianostemmen?

Een stembeurt voor piano of vleugel kost € 95.-

 

Advies bij het kopen van een piano?

Gaat u een piano kopen? Vraag gratis onafhankelijk advies.

Piano reparatie

Kleine reparaties kunnen vaak aan huis worden uitgevoerd. Voor grote reparaties en revisies is er een eigen atelier.

Is uw vleugel of piano toe aan een stembeurt of heeft u een vraag over onderhoud of reparatie aan uw instrument? Bel mij op 0651 – 845 032 of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

Werkgebied: Breda, Oosterhout, Prinsenbeek, Gilze, Made, Dorst, Ettem-Leur, Rijen, Molenschot, Ulvenhout, Bavel, Chaam, Klundert, Zevenbergen, Rijsbergen, Wagenberg, Hoeven, Roosendaal, Bergen op Zoom, Baarle Nassau, Turnhout, Wuustwezel, Essen, Zundert, Terheijden, Tilburg

Pianostemmer Jorge Nieuwenhuis
Azurietdijk 37
4706BL Roosendaal

Openingstijden:
Ma. –  Vr. van 08:0u tot 20:00

Alle afspraken worden in overleg ingepland.

 

Jorge Nieuwenhuis

Pianostemmer & Reparateur

 

Mijn naam is Jorge Nieuwenhuis. Als gediplomeerd pianostemmer met bijna 25 jaar ervaring is uw piano of vleugel bij mij in goede handen. Niet alleen voor het stemmen van uw piano of vleugel maar ook voor reparaties en complete restauratie van uw instrument. Voor het maken van een afspraak of vrijblijvende prijs opgave ben ik ook via WhatsApp voor u bereikbaar.

Vragen over een stembeurt, reparatie aan uw piano of advies nodig bij aanschaf van een instrument?

Bel:

06 – 51 845 032

Piano stemmen

Als je de pianostemmer wel eens aan het werk hebt gezien dan heb je gezien dat er heel veel snaren in een piano of vleugel zitten. Om deze allemaal op elkaar af te stemmen moet er een beginpunt zijn. Dat is de A  die op 440hertz wordt gezet. Dit is de toonhoogte waar we hedendaags onze muziekinstrumenten op afstemmen. Vanuit deze A kan de pianostemmer een mooie afstand tussen alle tonen maken waardoor alle akkoorden fijn in de oren klinken.

Als een piano lang niet is gestemd komt het vaak voor dat deze A niet meer op 440 hertz staat maar ver weg gezakt is. Om deze stabiel op 440 hz. te krijgen zullen er dan meerdere stembeurten nodig zijn. De piano krijgt namelijk een veel hogere spanning die zich als het ware opnieuw moet ‘zetten’. Voor aanvang van de stembeurt zal altijd verteld worden op welke toonhoogte de piano staat.